gothic

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mágia čísel

Tuto máte niečo o číslach a potom aj o Vás :)
 

Mágia čísel

 

Numerológia je v mágií aj všeobecne medzi ľuďmi veľmi obľúbená. Nemusíte sa jej úplne venovať aby ste ju pochopili. Každá osoba má svoje číslo. Ale viete odvíjať celý charakter človeka, či celý osud od jedného čísla by bolo veľmi zjednodušené. A predsa máme všetci to svoje číslo alebo čísla o ktorých možno ani nevieme.

 

Ak si chcete vypočítať to svoje tak Vám tu dám jednoduchý návod ako:

Pri výpočte svojho čísla použite túto tabuľku: Podľa hebrejského systému su samohlásky v slove skryté a nepíšu sa. Vy ale môžte zapísať aj samohlásky...môžete vynechať napríklad spoluhlásky alebo zapísať všetko. To už je len na Vás. A potom priraďte ku každému písmenu odpovedajúce číslo a potom spočítajte. Čísla spočítavajte dovtedy pokým nedostanete číslo menšie ako deväť. Výnimkou sú však čísla 11 a 22. Tie majú v numerológií osobitý význam.

Na príklad Vám tu dávam meno „John Smith“

Jeho menu zodpovedajú čísla : 1+7+5+5+3+4+1+4+5=35 3+5=8 Osobné číslo Johna Smitha je 8.

 Keď už budete poznať svoje osobné číslo môžete to v mágii naozaj využiť. Budete vedieť v ktorý deň v mesiaci máte napríklad robiť určité kúzlo. Alebo pomocou spojenia farieb a čísel môžete napríklad určiť akú farbu by mali mať šaty aby ste mali čo najlepšiu šancu na úspech.

 A tu máte význam čísel:

1je priekopník, vodca, človek pevnej vôle, niekedy však býva uzavretý. Číslo 1 sa spája s bohatstvom, osamelosťou a izolovanosťou.

2je číslo ľudí pasívnych, vnímavých, milých a citlivých. Často si však nenásilným presviedčaním dokážu preraziť cestu. Číslo 2 sa spája so psychickou silou.

3je mocné, šťastné číslo, ktoré charakterizuje extrovertných, kreatívnych a vtipných ľudí. Niekedy pôsobia výstredne a nie sú schopní zotrvať dlhší čas pri jednej veci.

4charakterizuje spoľahlivých, lojálnych, tvrdo pracujúcich ľudí, dobrých organizátorov. Sú to strážni anjeli, konajú férovo a za svoj úspech často vďačia tvrdému úsiliu.

5je číslo rozhodných, ráznych, zvedavých a impulzívnych ľudí, ktorí milujú slobodu. Číslo 5 sa spája aj so sexom a môže viesť k problematickým vzťahom.

6je dokonalé číslo, nesie v sebe harmóniu, krásu, úprimnosť a dobrosrdečnosť. Ľudia s osobným číslom 6 sú kreatívni a majú umelecké sklony, ale občas sa rozčuľujú a bývajú aj trochu domýšľaví.

7je magické číslo a reprezentuje učencov, mystikov, ľudí dôstojných a rozvážnych.  Môžu pôsobiť trocha rezervovane, pretože svoje myšlienky len ťažko vedia vyjadriť slovami.

8symbolizuje intuíciu, prosperitu a organizačné schopnosti. Ľudia s osobným číslom 8 sú pevní, silní, činorodí a ich úspech sa zakladá na tvrdej práci, preto môžu pôsobiť pesimisticky.

9charakterizuje intelektuálov intelektuálov a idealistov Je to číslo, ktoré predstavuje obrovskú silu, sebadisciplínu a ambicióznosť. ľudia s osobným číslom 9 túžia byť na výslní a môžu byť žiarliví alebo vrtošiví.

11je číslo idealistov. Ľudia s osobným číslom 11 sú veľmi pracovití a často trpia pre iných.

12je „majstrovské“ číslo a zahrňuje v sebe tie najvyššie kvality všetkých čísel.

 

                                                                                                                                                          Gildet

Mágia | stály odkaz

Komentáre

  1. 9 velmi nevysla
    no, ta 9 sa moc nepodarila, mam pocit, ale inak to je celkom ok.. btw, 7 je cislo intelektualov...
    publikované: 24.10.2007 17:14:11 | autor: ... (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :D
    7 a ja ze 7 je moje nestastne cislo
    publikované: 05.06.2010 21:41:05 | autor: Lani (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Žeby som bola niekto vínimočný?
    Podľa môjho mena mi vyšlo 66- čiže 12, a dvanásť je majstrovské číslo. AJ tá 66 je veľmi zvláštna. A moje číslo podľa dátumu narodenia je 33. Čo je možno takisto veľmi zvláštne, pretože čísla 11 a 22 sú majstrovské. No ale tá 33 je im podobná, takže niečo tu je... a 33+33=66. Je to niečo zvláštne? Prosím, odpíš na blog.
    publikované: 06.11.2010 09:59:32 | autor: Beruška (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. zavádajúce
    numerologiu mám tiež rada a ja som naopak od teba prišla k poznaniu,že sa jej treba setsakramentsky venovať,aby sme ju pochopili.
    publikované: 09.08.2012 20:32:38 | autor: hana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014